LO Art Design

Om

Lo Art Design - skapar fantasifulla och unika kombinationer med hjälp av kamera, fantasi och Photoshop. Vi levererar fotokonst med stort fokus på kvalité och på dig som kund. Bakom LO Art Design står Linda Ohlson, fotograf och digital bildbehandlare, verksam i Göteborg.

Papper - Alla motiv är tryckta på papper av högsta kvalité och med en hög arkivbeständighet. Under varje produkt står beskrivet vilken typ av papper motivet är tryckt på. Pappret är noga utvalt för att passa respektive motiv.

Ingenting är omöjligt - Önskar du en annan storlek än vad som finns upplagt i butiken? Önskar du en vit kant runt en bild som säljs utan vit kant? Eller kanske tvärtom? Ingenting är omöjligt. Kontakta oss så försöker vi lösa just ditt önskemål.

Leverans - Din produkt levereras alltid väl inslagen och förpackad, antingen i förstärkt kuvert eller i papprör för att skydda bilden. Alla bilder finns inte i lager utan skickas till tryckeriet efter beställning. Därför kan det ibland ta några dagar innan du har din produkt hos dig. LO Art Design samarbetar med ett litet, personligt tryckeri som kan sina papper.

Frakt - Inom Sverige handlar du alltid fraktfritt och alla bilder skickas med spårbar leverans.

Faktura - Kontakta mig om du vill betala mot faktura. Tictail stödjer tyvärr inte den möjligheten via webbshoppen.

Kontakt:
Mail: info@loartdesign.se
Mobil: 0723-41 24 86

P.S
Följ oss gärna på sociala medier:

Instagram
Facebook
Twitter